Over Eyes2Show

Opticienskwaliteit voor een online prijs

Noem ons de rebel van de online brillenmarkt. Eyes2Show houdt het simpel. Goede, hippe brillen voor een faire prijs. Zonder prietpraat.

Eyes2Show heeft vaste, lage prijzen:

  • standaard glazen € 59,00
  • dunne glazen € 79,00
  • superdunne glazen € 99,00
  • multifocale standaard glazen €99,00
  • multifocale dunne glazen €129,00

Deze prijzen zijn inclusief montuur en bewerkingen zoals harding, (super)ontspiegeling of blauwfilter voor beeldschermgebruik. Nul verborgen kosten, vandaar onze laagste prijsgarantie.

Jouw montuur en glazen zijn not made in Taiwan

Monturen en glazen zijn van Europese kwaliteit. In Nederland komen montuur en glazen samen. De glazen worden er hier voor je ingezet en afgesteld. Eyes2Show is een 100% Nederlands bedrijf.

Perfecte service

Tot 100 dagen niet goed, geld terug. Een klantenservice die wel bereikbaar is én met je meedenkt. Over onze service kunnen we gaan zitten kletsen, maar die moet je ervaren.

Meer over Eyes2show

Hoe produceren jullie?

We produceren niets! We kopen groot in, bij gerenommeerde, internationale bedrijven. Die alle mondiale vakbeurzen afstruinen voor de laatste trends. Wij staan helemaal achter onze monturen en glazen. Samen maken wij voor jou een bril die goed kijkt, heerlijk draagt en er super uitziet.

Waar staan wij voor?

De beste en goedkoopste online aanbieder van brillen

Door ervaring van winkelvloer tot directiefuncties bij de grote jongens weten we blind de weg in brillenland. Zoals we ook weten dat op de merkbrillen van winkelstraatopticiens enorme winsten worden gemaakt. Eyes2Show maakt van jouw bril een kek modeaccessoire. Betaalbaar, zodat je in ieder seizoen of bij iedere outfit je passende bril draagt.

Complete brillen tegen vaste lage prijzen

Onze monturen zijn van kunststof of metaal. De glazen zijn er in standaard, dun en superdun. De glazen zijn altijd (!) en zonder meerprijs (!) voorzien van:

  • een ontspiegeling naar wens;
  • een keiharde harding;
  • UV-coating;
  • een vuil- en waterafstotende laag.
SterkteAdvies glazenPrijs inclusief montuur
tot – of + 2.00Standaard€ 59,00
van – of + 2.00 tot 4.00Dun€ 79,00
boven – of + 4.00Superdun€ 99,00

Unieke prijs en kwaliteit

Je betaalt snel te veel voor je bril. Waarom moet een bril zo duur zijn? Zijn het de materialen? Is het maken zo duur? We leggen uit waarom een kwaliteitsproduct zeker niet de hoofdprijs hoeft te kosten.

Het montuur

Door directe inkoop schakel je de tussenhandel uit. Eyes2Show werkt niet met merken (geen licentiekosten). Onze leveranciers zijn bekend met de laatste mode; zo besparen we op designkosten.

De glazen

Onze glazenleverancier levert de glazen in de juiste sterkte én in de juiste vorm aan bij ons lab. Eyes2Show heeft zelf geen kostbaar machinepark en productielocatie nodig.

Het maken van de bril

Onze mensen monteren de glazen in jouw montuur; nauwkeurig werk, géén rakettechnologie. Daarna volgt controle of alles volgens recept en kwaliteitseisen is gemaakt. Zorgvuldig verpakken en je bril komt er bijna aan.

Alleen online verkoop

Geen winkelpanden, geen zogenaamde verkoopadviseurs, geen flauwe kulreclame met loze beloften. We investeren wel in onze verkoop- en productieprocessen. Alleen efficiëntie maakt kwaliteit voor een scherpe prijs mogelijk.

Gratis bezorging

Wij vragen nooit bezorgkosten.

100 dagen uitproberen

Niet goed? Geld terug

100% thuispasservice

Pas jouw bril thuis

100% Beveiligde checkout

Ideal / MasterCard / Visa

De waardering van eyes2show.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 35 reviews.