Monturen thuis passen

Je bril thuis passen. Heel eenvoudig

Drempelvrees om online je bril te bestellen? Dat hoeft niet. Je laat showmodellen gratis thuis bezorgen. Het verplicht je tot niets.
1.Oriëntatie Selecteer hier maximaal 3 showmodellen en zet ze in je winkelmand. De getoonde monturen zijn beschikbaar voor alle type brillen (met en zonder sterkte). Showmodellen hebben glazen zonder sterkte.
2.Ontvangst Het pakket ontvang je binnen 7 dagen. Dan heb je nog 7 dagen de tijd om jouw favoriete brillen te passen. Luister, maar trek je niet te veel aan van wat je vrienden en familie er van vinden! Jij bent jij.
3.Retourneren Voor de modellen betaal je € 18,00 borg. Je maakt je keuze en stuurt de modellen binnen 7 dagen retour. Daarvoor vul je hier het online retour formulier in. De verzendkosten voor het retourneren voor jouw rekening.
4.Borg retourNa goede ontvangst van de proefmonturen storten we de borg meteen terug op je rekening.

Eyes2Show heeft géén virtuele paskamer. Ten eerste omdat je een bril moet kunnen voelen, aanraken en passen. Daarnaast zijn er grote beperkingen aan het benodigde camerasysteem. Dat systeem houdt onvoldoende rekening met de maat van het montuur.

Gratis bezorging

Wij vragen nooit bezorgkosten.

100 dagen uitproberen

Niet goed? Geld terug

100% thuispasservice

Pas jouw bril thuis

100% Beveiligde checkout

Ideal / MasterCard / Visa

De waardering van eyes2show.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 35 reviews.